E rëndë: V’des nxënësja Kosovare, shokët e klasës dhe mësuesja të prekur thellë!

Ka ndërruar j etë nxënësja e shkollës fillore “Dardania” në Pejë, Rrita Shabanaj.

Përmes një postimi në Facebook, zyrtarët e shkollës thanë se v dekja e saj i m ërziti të gjithë.

“Ndarja shumë e hershme nga kjo jetë ka prekur thellë z emrat tona, shokëve e shoqeve të klasës dhe mësueses që të deshi aq shumë“, thuhet në njoftimin e tyre.

Postimi i plotë:

error: Alert: Content is protected !!