E rëndë në Itali! Go ditet me thi kë 24-vjeçari shqiptar

E rëndë në Itali! Go ditet me thi kë 24-vjeçari shqiptar

E rëndë në Itali! Go ditet me thi kë 24-vjeçari shqiptar

Një ngja.rje e rë.ndë ka ndodhur në mbrëmjen midis të martës dhe të mërkurës në Milano. Një 24 vjeçar shqiptar mësohet sipas m.ediave vendase se është gjetur në rrugë në veri-perëndim të Milanos, në qytetin e Bressos në rrugën Marconi i masa kruar me th ikë.

Gjithçka ka ndodhur në orën 2.30 të mëngjesit. Sipas d.inamikës së ngj.arjes, 24 vjeçari shqiptar i cili ishte i njohur më parë nga po.licia, në gjendje të de hur, është go.ditur nga disa persona, të cilët më pas ia kanë mb.athur para se të mbërrinte ndih.ma e shpejtë. Një ngja.rje e rë.ndë ka ndodhur në mbrëmjen midis të martës dhe të mërkurës në Milano. Një 24 vjeçar shqiptar mësohet sipas m.ediave vendase se është gjetur në rrugë në veri-perëndim të Milanos, në qytetin e Bressos në rrugën Marconi i masa kruar me th ikë.

Leave a Reply