E rëndë në Bathore/ Kunati v ret kunatën pas she rrit me fjalë

E rëndë në Bathore/ Kunati v ret kunatën pas she rrit me fjalë

E rëndë në Bathore/ Kunati v ret kunatën pas she rrit me fjalë

Rreth orës 17:40, në rrugën “Apollonia”, pas një konflikti të çastit, për motive ende të paqarta dyshohet se shtetasi Agron Tanushi ka v rarë me ar m ë zj arri kun atën e tij, shtetasen Jetmira Hasani.Menjëherë fo rca të shumta po licie kanë shkuar në vendngjarje dhe kanë rrethuar zonën ku vijon kre hjen e zonës për kapjen e autorit.

Gjithashtu është ngritur Grupi hetimor dhe nën drejtimin e Prokurorisë po vijon puna për sqarimin dhe dokumentimin e plotë të rrethanave të ngjarjes.

Leave a Reply