E rë ndë! Inf èktohen 21 persona me COVI D 19 në një dasmë, mes tyre edhe nusja me dhëndrin

Një darkë festive nuk shkoi ashtu siç duhet në Selanik pasi ka çuar në ínf ektimin e 21 personave, mes të cilëve është pozitiv edhe dhëndri e nusja. Spí talet e Pap ageorgiou dhe Ippokratio në Selanik kanë marrë 200 m ostra të d yshuara për ko ronavirus për ekz amínim, por që nuk kanë të bëjnë me ma rtesën në tërësi.

Kisha ku u zhv illua dasma në Selanikun perëndimor është një hapësirë ​​e hapur, por rreth 40 të ftuar u futën brenda kishës sepse pas dasmës çifti bëri pagëzimin e fëmijës së tyre .Aty ishin të pranishëm 150 të ftuar, disa prej të cilëve kishin ardhur edhe nga Gjermania. Ceremonia u zhv illua të Shtunën e kaluar në Kishën e Ngjalljes Lord, por është kthyer në shq etësim për autoritetet shë ndetësore pasi konsiderohet si një va tër e re Cò vidi.

Leave a Reply