E rë ndë/ Do të bëhej nuse, e reja vr itet nga i fejuari një ditë para dasme

E rë ndë/ Do të bëhej nuse, e reja vr itet nga i fejuari një ditë para dasme

E rë ndë/ Do të bëhej nuse, e reja vr itet nga i fejuari një ditë para dasme

Një nuse në pritje është g oditur për vde kje me sëpatë disa ditë para martesës, ndërsa hetuesit kanë nisur kërkimin për të fejuarin e saj që është zhdu kur. Trupi gjysmë i zhv eshur i vikt imës Marina Pankratova, 26 vjeçe, u gjet në krevatin e shtëpisë së saj në Moskë, me pl agë të tmer rshme në kokë e në fytyrë.

Kohët e fundit ajo kishte r aportuar në polici se fejuari i saj Alexander Voronin kishte u shtruar dh unë ndaj saj. Dhëndri 28-vjeçar, i cili është nipi i një koloneli të shërbimeve të sigurisë FSB, ka marrë arr atinë dhe po kërkohet për vra sje nga autoritetet. Pankratova kohët e fundit kishte blerë dhe fustanin e dasmës dhe po bënte përgatitje për ditën e madhe, që do të zhvillohej muajin që vjen. Nëna e dhëndrit zbuloi trupin e saj në qendër të kryeqytetit rus.

Leave a Reply