E r ëndë: Vd es një 6 vjeçar në Malishevë, mori veturën e babait dhe u aks identua

E r ëndë: Vd es një 6 vjeçar në Malishevë, mori veturën e babait dhe u aks identua

E r ëndë: Vd es një 6 vjeçar në Malishevë, mori veturën e babait dhe u aks identua

Një fëmijë 6 vjeçar ka hu mbur jetën si p asojë e një vet aks identi në fshatin Lubizhdë të Malishevës. 6 vjeçari ka ndërruar jetë sot në orët e hershme në QKUK.

Si ndodhi ngjarja? Ngjarja tr agjike ka ndodhur kur fëmija 6 vjeçar, i vetëm kishte hipur në veturën e familjes e cila ishte e parkuar në oborrin e shtëpisë. Ai e kishte vënë veturën në lëvizje, por nuk e kishte ndezur. Kur automjeti kishte filluar të lëvizë, nga fr ika ai kishte kërcyer dhe kishe marrë lë ndime për çka edhe është trajtuar në QKMF në Malishevë ku ka marrë ndihmën e parë.

Leave a Reply