E r ëndë në Itali/ 18-vjeçari shqiptar h umb jetën në ak sident, po kthehej nga puna

E r ëndë në Itali/ 18-vjeçari shqiptar h umb jetën në ak sident, po kthehej nga puna

E r ëndë në Itali/ 18-vjeçari shqiptar h umb jetën në ak sident, po kthehej nga puna

Një 18-vjeçar shqiptar ka h umbur jetën në Itali. Mediat italiane shkruajnë se Rusjon Kercuku, (djali që shihni në foto) h umbi jetën në një aks ident me motor mbrëmjen e së premtes në Pesaro të Italisë.

Ai punonte si kamarier në një hotel në Cattolica dhe në kohën e aks identit, po kthehej nga puna.Sipas policisë, i riu ka h umbur kontrollin e mjetit dhe u p ërplas me një shtyllë. Pla gët në kokë dhe gjoks i shk aktuan vd ekjen e menjëhershme.Një 18-vjeçar shqiptar ka h umbur jetën në Itali. Mediat italiane shkruajnë se Rusjon Kercuku, (djali që shihni në foto) h umbi jetën në një aks ident me motor mbrëmjen e së premtes në Pesaro të Italisë.

Leave a Reply