E r ëndë – EMRI/ Var veten në komisariatin e Durrësit një 52 vjeçar, h etime per p olicët…

Durrës – SHÇBA pr ocedon 2 punonjës po licie për shpë rdorim detyre, pasi një i shoqëruar për dh unë në familje u vetëv ar në parab urgim Në datën 1 g usht, në mbrëmje, në ambientet e dhomave të shoqërimit të DVP Durrës, nga personeli po licor u gjend i vetëv arur shtetasi T.T. Ai ishte shoqëruar për rreth 3 orë, si i d yshuar për veprën p enale “Dh unë në familje”, nga po licia lokale.

Familjarët kishin de noncuar dhu nën e 52-vjeçarit, nëpërmjet një telefonate në numrin unik 112 dhe pol icia kishte ndërhyrë menjëherë. Nga he timet paraprake të SHÇBA, rezulton se v iktima ka qenë nën ef ektin e pijeve alk olike dhe akti është kryer në kohën kur familjarët e tij po shpjegonin në Po lici, rrethanat e ng jarjes për dhu nën në familje.

Leave a Reply