E pabesueshme / Vuqiq prish raportet me Putin, reagon per v aksinën ruse

E pabesueshme / Vuqiq prish raportet me Putin, reagon per v aksinën ruse

E pabesueshme / Vuqiq prish raportet me Putin, reagon per v aksinën ruse

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, tha të martën se e ka kuptuar kri tikën e ambasadës amerikane për blerjen e a rmëve kineze dhe të njëjtën e interpreton si një “komunikatë politike”.

“Sa herë që vendosim të blejmë diçka (nga a rmët), dikush gjithmonë ka diçka kundër nesh, dhe kjo është logjike”, tha Vuçiq gjatë një vizite në sheshin Sava në Beograd.Ky është ko menti i parë i Vuçiqit lidhur me deklaratën e ambasadës amerikane në Beograd dhënë për Radion Evropa e Lirë më 10 g usht, ku thuhet se qeveritë duhet të kuptojnë rr eziqet dhe kostot afatshkurtra dhe afatgjata nga të bërit biznes me kompanitë kinez.

Leave a Reply