E pabesueshme/ Shoferi turk l.idh vajzën prapa furgonit per kete arsye…

E pabesueshme/ Shoferi turk l.idh vajzën prapa furgonit per kete arsye…

E pabesueshme/ Shoferi turk l.idh vajzën prapa furgonit per kete arsye…

Një ngjarje e pabe sue shme u regjistrua në Turqi, ku një grua ishte li dh ur në pjesën e pasme të një furgoni. Ngjarja ka ndodhur në zonën e Cankiri Yayalakent, raporton Hurriyet dhe pas hetim eve u zbulu a se gruaja e lid hur prapa makinës ishte vajza e shoferit të furgonit.

Videoja u bë vir ale në Turqi, ndërsa menjëherë pas publikimit au tor itetet arr est u an pronarin e furgonit. Nuk dihen ende arsyet se përse vajza u l idh në vendin ku mbahen biçikletat në furgon.

Leave a Reply