E pabesueshme/ Kishte përvjetorin e martesës por burrit i humb unaza, gjendet në trupin e një peshku

Një zhytëse në brigjet e ishullit Norfolk të Australisë ka gjetur një unazë martese të h umbur në det. Ajo ishte e vendosur rreth trupit të një peshku.

Unaza e h umbur i përkiste Nathan Reeves, i cili ishte duke notuar së bashku me gruan e tij Suzie Quintal. Dyshja ishin duke vizituar familjen në ishullin e vogël dhe pas notit, Nathan kuptoi se i mungonte unaza e martesës.
“Unë gjithmonë i them ta heq para se të shkojë për të notuar. “Ai e hu mbi atë një ditë para përvjetorit tonë të dytë të martesës.”-tha gruaja e tij Suzie Quintal.

error: Alert: Content is protected !!