E PАPRITUR/ Lut Haziri reаgon аshper ndaj Shqiperise me rаstin e tre Kosovаre qe nderruan jete ne Shqiperi…

Krye tari i Komunes se Gjilanit, Lutfi Haziri, ka shprehur
ngushe.llime per vdekjen e tre anetareve te familjes Haliti nga kjo ko.mune ne Shqiperi. Nje gje e tille eshte bere e di.tur permes nje postimi ne llogarine zyrtare te Komu.nes se Gjilanit ne Facebook, teksa i pari i Gjilanit ker.koi nga autoritetet e Shqiperise ta zbar dhin sa me shpejt rastin.

Me tríshtim e mora laj.min per ndarjen nga jeta ne menyre tra.gjike te tre anetareve te familjes suaj, ne Shqiperi, El.fete,
Afrim e Ferzinaze Haliti. Kjo trаgjedi na ka tron.ditur te gjitheve dhe apeli im eshte qe te ndri çohet rasti sa me pare nga
autoritetet e Repub.likes se Shqiperise. Mediumi lokal Media infokus rapor.ton me burime se dyshimet e para jane qe nena e
djali me bashke shorten, kane nderruar jete si pa.soje e helmimit ne ushqim.

error: Alert: Content is protected !!