E njeh njeri kush janë? Vajza është prezantuesja më e njohur e ekranit, ndryshimi si nata me ditën

E njeh njeri kush janë? Vajza është prezantuesja më e njohur e ekranit, ndryshimi si nata me ditën

E njeh njeri kush janë? Vajza është prezantuesja më e njohur e ekranit, ndryshimi si nata me ditën

Alketa Vejsiu është rregullisht prej vitesh në ekran, në vëmendjen e të gjithë shqiptarëve, duke na treguar në çdo kohë profesionalizëm shoqëruar me shumë pozitivitet.

Vitet e fundit përmes rrjeteve sociale, në foto e video të shumta Alketën e shohim edhe në pozicionin e një drejtueseje biznesi të s uksesshme.Por pasi futet në shtëpi, heq takat dhe lëshon çantën, për Alketën dimë shumë pak. Besojmë e keni lexuar shpesh cilësimin për të, si një ndër personazhet më të rezevuar shqiptarë, sa i takon jetës jashtë punës.Ama jo gjithmonë! Alketa Vejsiu ka pranuar të ulet përballë Floriana Garos për t’iu përgjigjur shumë pyetjeve, edhe aty private. Për ata që nuk e kanë ndjekur rr ëfimin e saj në “Jo vetëm modë”, ne kemi shkëputur ca c opëza ku prezantuejsa e “Klan” tregon për njerëzit e z emrës

Leave a Reply