E mj era familje/ Punonte për të nxjerrë bukën e gojës, humb jetën punëtori 39-vj eçar

E mj era familje/ Punonte për të nxjerrë bukën e gojës, humb jetën punëtori 39-vj eçar

E mj era familje/ Punonte për të nxjerrë bukën e gojës, humb jetën punëtori 39-vj eçar

Pol icia e Tiranës njoftoi se sot, më datë 19.08.2020, rreth orës 9:18, tek “Medreseja”, në një pallat në ndërtim është gjetur pa shënja jete, punëtori A.B, 39 vj ec.

Grupi hetimor dhe shërbimet e Po licisë njoftuan se ndodhen në vendngjarje dhe po vijojnë punën për zbardhjen e plotë të rrethanave të ngjarjes. Paraprakisht, sipas Pol icisë, dyshohet se vde kja e 39-vj eçari ka ardhur si pasojë e kontaktit me rrymën elektrike.

Leave a Reply