E mbani mend Asllën e bukur të Feratit? Ajo qenka shumë s ëmurë sa ka lënë çdo punë, ja nga çfarë v uan

E mbani mend Asllën e bukur të Feratit? Ajo qenka shumë s ëmurë sa ka lënë çdo punë, ja nga çfarë v uan

E mbani mend Asllën e bukur të Feratit? Ajo qenka shumë s ëmurë sa ka lënë çdo punë, ja nga çfarë v uan

Ajo është shumë e njohur në vendin tonë me rolin e “Asllës” në serialin “Da shuri bardh e zi” dhe së shpejti do e shohim edhe në serialin “Babil”.Birce Akalay nuk ka qenë as pak mirë nga gjendja sh ëndetësore. Pak ditë më parë, 36 vj eçarja u ndje k eq gjatë xhi rimeve të serialit “Babil” dhe përfundoi në sp ital.

Ndërsa, sot mediat turke bëjnë të ditur se Akalay ka nisur te rapinë fiz ike pasi vu an nga he rnia di skale.Aktorja e ka të vë shtirë t’i rikthehet xhirimeve të serialit dhe mësohet se ka re fuzuar çdo ofertë për punë.

Leave a Reply