E la gruaja babai i 4 fëmijëve merr makinat me radhë se donte t’i jepte fund jetës/ Raportohet për kaq jetë të humbura

E la gruaja babai i 4 fëmijëve merr makinat me radhë se donte t’i jepte fund jetës/ Raportohet për kaq jetë të humbura
Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Schechen në Bavari. Në fillim u duk si një a ks.ident tra gjik. Por më pas sipas he t.imeve dy shohet se mund të ketë qenë një v r.asje.Dyshohet se Erich H. 34 vjeç e ka përp. lasur me që llim makinën e tij me një makinë tjetër. Po.li cia mendon se 34-vjeçari ka dashur t’i japë fu.nd jetës.

Por si paso jë kanë .hum.bur jetën dy persona
dhe një tjetër është në gjendje të rë..ndë për jetën. 34-vjeçari ishte babai i katër fëmijëve dhe sapo ishte ndarë nga gruaja kjo ka qenë edhe arsyeja përse ai i ka dhënë fund jetës.

E ditur bëhet se gruaja e kishte lënë. Po ashtu e ditur bëhet se një nga personat është 71 vjeç kurse tjetri ishte 25 vjeç, e p la .gosur ka mbetur edhe një vajzë e cila është në gje.ndje të rëndë për je.tën.

error: Alert: Content is protected !!