E keni bërë gjithmonë g abim, kur largoheni nga hotelet ja çfarë nuk duhet të bëni kurrë

E keni bërë gjithmonë g abim, kur largoheni nga hotelet ja çfarë nuk duhet të bëni kurrë

E keni bërë gjithmonë g abim, kur largoheni nga hotelet ja çfarë nuk duhet të bëni kurrë

Per udhetaret e ap asionuar ka nga ata qe kalojne gati 88 nete neper hotele cdo vit, bazuar ne statistika.

Dhe kohet e sotme hotelet perpiqen qe dhomat e tyre ti bejne si nje shtepi larg shtepise. Edhe pse ka ende njerez qe nuk e kuptojne se pagesa per nje dhome hoteli nuk do te thote ta k eqperdoresh ate pakujdes.

Ja nje liste e rregullave qe ne duhet te ndj ekim para se te largohemi nga hoteli:

Mos i palosni pedhqiret e perdorur.
Menyra me e mire eshte ti mblidhni ne nje vend si dyshemeja e banjes apo vaska.

Leave a Reply