E kemi kaluar të gjithë këtë siklet të madh/ Ja si ta hiqni herpesin për 10 minuta, mjafton vetëm një thelb hudhër

E kemi kaluar të gjithë këtë siklet të madh/ Ja si ta hiqni herpesin për 10 minuta, mjafton vetëm një thelb hudhër

E kemi kaluar të gjithë këtë siklet të madh/ Ja si ta hiqni herpesin për 10 minuta, mjafton vetëm një thelb hudhër

Herpes simpleks është sëm. undje vi rusale e lëkurës e cila shfaqet për shkak të rënies së imunitetit, mirëpo shpesh edhe si pasojë e st resit.Zakonisht shfaqet në buzë, ndërsa e karakterizon shfaqja e vezikulave të mbushura me lëng në lëkurë dhe mukozë.

Shenjat janë shumë të pakëndshme, ndërkaq procesi i shërimit zgjat rreth një javë, transmeton Telegrafi.

Shenjat e herpesit mund të ndryshojnë dhe varen kryesisht nëse njerëzit janë duke përjetuar shenjat e para apo ripërsëritje sim ptomash. Në momentin që ju inf ektoheni, ju mund të përjetoni zhd ukje dhe rishfaqje të shenjave

Leave a Reply