E ka mbajtur gjithmone te fshehte/ Ky eshte bashkeshorti milioner i Alketa Vejsiut (foto)

E ka mbajtur gjithmone te fshehte/ Ky eshte bashkeshorti milioner i Alketa Vejsiut (foto)

E ka mbajtur gjithmone te fshehte/ Ky eshte bashkeshorti milioner i Alketa Vejsiut (foto)

Alketa Vejsiu eshte nje moderator shume e s uksseshme pasi ka prezantuar shume pr ograme dhe ka arritur r ekorde shikueshmerie. Gjithmone per jetes e saj private ajo ka qen shume e rezervuar.

Alketa tregon se nuk do qe te perzieje televizionin me jeten e saj private dhe e vetmja gje qe ka treguar eshte se bashkeshorti i saj nuk ka lidhje me median dhe ka dy femije, nje vajze dhe nje djale. Bashkeshorti i saj eshte nje nder biznesmenet me te njohur dhe nje nder ndertuesit me te fuqishem.

Ai quhet Ardi Nelaj dhe eshte nga qyteti i Vlores. Prej vitesh drejton b iznesin e tij ne fushen e ndertimit dhe eshte nje mik i afert i kryeministrit Rama.

Ne 2006 ata kurorezuan lidhjen e tyre me nje dasme madheshtore.Cifti tani jeton ne Tirane ,ne nje k ompleks vilash l uksoze. Sot ak oma nuk qarkullone ndonje foto e plote e ciftit.

Leave a Reply