E jashtëzakonshme, hoxha i nderuar vazhdon misjonin e tij/ Pajton dy familje që ishin në hasmëri

E jashtëzakonshme, hoxha i nderuar vazhdon misjonin e tij/ Pajton dy familje që ishin në hasmëri

E jashtëzakonshme, hoxha i nderuar vazhdon misjonin e tij/ Pajton dy familje që ishin në hasmëri

Hoxha Fatmir Latifaj, tha se kanr pajtuar disa familje të has muara mes vete për shkak të dy pla gosjeve.Bëhet fjalë për familjen Sahiti nga Gushavci me disa familje tjera.

Në ceremoninë e pajtimit mori pjesë edhe hoxhë Asllan Fazliu dhe kryetari Agim Bahtiri.

Fatmir Latifaj është goxha aktiv në aktivitetin e “Pajtimit të Gja qeve”.

Shkrimi i plotë:

Në këto momente pas jacisë arritem pajtimin e radhës!
Pajtimi i radhes në fshatin Gushavc
Familja Sahiti falë pl agesen e dy djemeve Egzon dhe Hakif
Familjeve Shartari Rashan, Shala kopilq dhe Alia Ceraj…
Falenderoj Kryetarin Agim Bahtirin dhe mulla Asllan Fazliu!
Qofshi faqe bardh familja Sahiti!
Me respekt mulla Fatmir Latifa

Leave a Reply