E gjithë bota mendonte sikur ishte e lumtur e sikur i kishte të gjitha/ Vajza e milionerit i jep fund jetës

E gjithë bota mendonte sikur ishte e lumtur e sikur i kishte të gjitha/ Vajza e milionerit i jep fund jetës

E gjithë bota mendonte sikur ishte e lumtur e sikur i kishte të gjitha/ Vajza e milionerit i jep fund jetës

Hilary Tisch, një nga vajzat e bashkëpronarit të sk uadrës amerikane të futbollit amerikan New York Giants, Steve Tisch ka ndë rruar jetë. Ajo kishte tentuar vet ëvrasjen pak ditë më parë dhe ishte në gjendje të rën dë shë ndeti me ndor.

Hilary ishte stiliste bizhuterish dhe gjithashtu kishte një organizatë jofitimprurëse me të cilën siguronte ndihmë mjekësore falas për njerëzit në nevojë.Babai i saj Steve Tisch tha në një deklaratë se e bija vuante nga depr esioni.“Hilary ishte një person i dashur dhe i mrekullueshëm. Nëna motrat dhe vëllezërit e saj janë të tronditur nga humbja e saj. Ajo lë një vi më në zemrat tona.

Leave a Reply