E gjeni dot se cila eshte? Tani eshte nje kengetare e shquar Shqiptare

E gjeni dot se cila eshte? Tani eshte nje kengetare e shquar Shqiptare

E gjeni dot se cila eshte? Tani eshte nje kengetare e shquar Shqiptare

Eshte kengetare e mirenjohur e muzikes popullore dhe per vite te tera ka arritur nje numer te madh fansash dhe kjo fale dashurise qe kane per muziken e zerin e saj.

Behet fjale per Ganimete Jashanica, e cila me kenget e saj ka dhene mesazhe te rendesishme gjithmone.

Tani e nd iqni por me pare nuk e keni ditur si ka qene.

Ne foto nuk verete ndonje ndryshim i madhpasi edhe pse ajo sot eshte 52 vjecare ka ruajtur elegancen e saj dhe per te vitet jane thjesht numra.

Leave a Reply