E FUNDIT / Sekuestrimi i pasurive të BIZNISMENIT shqiptar, deklaratë nga Policia e Shtetit: Hetimet zgjatën 18 muaj

Policia e Shtetit njofton se ka finalizuar me sukses punën hetimore proaktive afro 18-mujore,

Policia e Shtetit njofton se ka finalizuar me sukses punën hetimore proaktive afro 18-mujore,

Policia e Shtetit njofton se ka finalizuar me sukses punën hetimore proaktive afro 18-mujore, për gjurmimin dhe sekuestrimin e pasurive të biznesmenit Ylli Ndroqi, që dyshohet se janë përfituar në mënyrë të paligjshme.

Njësia për Hetimin e Kr imit Ekonomik e Financiar në Departamentin e Policisë Kr iminale në Policinë e Shtetit, në bashkëpunim me Drejtorinë e Forcës së Posaçme Operacionale dhe FLO në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit dhe me Drejtorinë Vendore të Policisë Tiranë, nën drejtimin e Prokurorisë së Posaçme Kundër K orrupsionit dhe Kr imit të Organizuar, finalizoi me sukses ekzekutimin e urdhrit për sekuestrimin e pasurive dhe bizneseve të shtetasit Ylli Ndroqi (alias Xhemail Pasmaçiu).

Leave a Reply