E FUNDIT / Sapo eshte hapur ‘APLIKIMI’ i ri. Ja detajet e fundit…?

Sipas te dhenave ka lluar aplikimi për të përgatitur kërkesën për sektorin e gastronomisë, për subv’encionin e pagës së punëtorëve dhe të qirasë. Kështu është bërë e ditur pak më parë nga Shoqata e Gastronomëve. Përkatësisht kjo ndihme ka të bëjë me subvencionin e pagës së punëtorëv.

Apo të qirasë që të dyja deri në 50% të lartësisë së cmimit dhe jo më shumë se 500 euro për punëtorët, ose 2 mijë e 500 euro për qiradhënësit.

Urojmë që jeni mirë me shëndet dhe po ju shkojnë punët mbarë.Nga sot është lliar aplikimi për Kërkesën rreth subve ncionimitt të sektorit dhe nën-sektorit të gastronomisë.

Afati për dërgimin e kërkesës përmes sistemit elektronik Edi për këto masa është deri më 11 Maj 2021.Deri atëherë, sigurohuni që të dhënat tuaja janë të sakta.

error: Alert: Content is protected !!