E fundit! Raportohet se ka marrë fla kë spitali shqiptar, ja çfarë ka ndodhur me pacientët…

E fundit! Raportohet se ka marrë fla kë spitali shqiptar, ja çfarë ka ndodhur me pacientët…

E fundit! Raportohet se ka marrë fla kë spitali shqiptar, ja çfarë ka ndodhur me pacientët…

Një zj arr i madh ra mesditën e sotme në Urgjencën e Spitalit të Durrësit. Drejtoresha e spitalit, Nadire Jani,se ka pasur një sh këndijë elektrike dhe menjëherë janë evkakuuar 7-8 pacientë, që ndodheshin tek urgjenca.“Situata është qetësuar. Kishte një shkëndijë elektrike në panelin që furnizon repartin e radiologjisë, ndoshta te grafia, dhe për këtë pati tym. Hoqëm pacientët, sepse tymi kaloi dhe nëpërmjet urgjencës, ishin 7-8 pacientë, që janë futur te neurologjia brenda të gjitha kushteve. Tani po ajroset ambienti dhe po sot do të vendoset në punë”, tha drejtoresha Jani.

Mjekët e urgjencës theksojnë se situata është vënë nën kontroll. “F ikja e zja rrit është bërë me fikëse. Reparti furnizon aparatet, grafi, skaner, etj. Pacientët janë evakuuar të gjithë nga urgjenca, nuk ka asnjë. Situata është vënë nën kontroll”, thekson një mjek.

Leave a Reply