E FUNDIT/ Ora policore nuk do të hiqet edhe pas 15 qershorit sepse..

Komisioni për sem/ undje inf ektive do të propozojë që pas 15 qershorit, ora policore të llojë prej orës 01:00 dhe të zgjasë deri në orën 04:00 të mëngjesit.

Sipas Lokalno ky propozim pritet të dorëzohet te Qeveria për miratim. Ditë më parë, ministri i Shëndetësisë tha se nëse vaazhdon trendi i uljes së numrit të të infe ktuarve, ka mundësi të ketë ndryshime të masave restriktive.

Keto jane detajet me te reja, mbetet te pritet se ne ditet e ardhshme a do te kete ndonje ndryshim ose jo.

error: Alert: Content is protected !!