E FUNDIT/ Merkel perlot me fjalet e saj, Na zuri kjo e keqe tani

Kancelarja gjermane, Angela Merkel në fjalimin thekson se këto janë kohë të veshttira për Gjermaninë, bën thirrje për solidaritet nëkundër viru-sit dhe e quan këtë një “detyrë të shekullit”.
Në fjalimin për këtë rast, kancelarja gjermane ka pranuar se këto kohë janë të veeshtira për Gjermaninë. “

Këto ditë dhe javë, nuk ka asgjë për të zbukuruar janë kohë të veshtitra për vendin tonë. Dhe do të jetë kështu për një periudhë, tha Merkel në fjalimin e publikuar paraprakisht. “Në 2020-n erdhi tek ne diçka, të cilën bota nuk e kishte llogaritur.

Si dhe një vi’rus, deri më atëherë i panjohur depeerton në trupat tanë, në jetët tona. Ai na go/ det aty, tek më njerëzorja në kontaktin e ngushte, eshte shprehur ajo.

error: Alert: Content is protected !!