E FUNDIT/ Greqia rihapet dhe i jep fund izolimit, Ja rregullat e reja për turistët

Greqia rihapet dhe i jep fund izolimit, Ja rregullat e reja për turistët. Pas disa muajsh ne izolim dhe një beteje me pandeminë, Greqia eshte kthyer drejt rihapjes.Nga dita e sotme do të hiqen kuzimet për udhëtimet ndër-rajonale, turizmin.
Si dhe ora po’licore do të nisë pas orës 00:30.Dyqanet do tërihapen duke zbatuar një protokoll strikt duke ruajtur distancen mes klientëve.

Në detaje, nga sot, 14 maj Dërgimi i mesazhit në numrat 13032 dhe 13033 shfuqizohet.Ora policore llon pas mesnatës. Muzetë pohapen.
Gjithashtu dhe llon turizmi, shpresojm qe kjo gjendje e keqe ne bote te kaloje, dhe jeta te kthehet ne normalitet si ne te kaluaren, percjell ditorja.

error: Alert: Content is protected !!