E fundit! Filmohet krijesa e çu d itshme ne mes të rrugës, dy shohet se është alien (Video)

Një video e filmuar në Indi ka cmendur rrjetin. Silueta me pamje të çu ditshme, me këmbë dhe krahë të gjatë shfaqet duke ecur përtej një ure dhe njerëzit janë të bindur se diçka rr ëqe thëse po ndodh. Në video duket se krijesa nuk i ngjan aspak një njeriu, por një al ieni.

Krijesa ka bust të dobët, lëkurë jashtëzakonisht të bardhë dhe krahë e këmbë të gjata. Me pak fjalë, është legjenda urbane e Slenderman e sjellë në jetë.

Çfarëdo që të ishte, krijesa u filmua në një urë të re mbi Digën Chadëa, në Indinë Lindore. Pamjet, të filmuara të Premten e kaluar tregojnë gjithashtu disa njerëz me motor që po lëvizin pas krijesës dhe e ndjekin të çuditur.

Sigurisht, askush nuk e di se çfarë po ndodhte në të vërtetë. Ishte një ma shtrim? Ishte një alien? Apo ishte thjesht një person i d ehur dhe i gjatë?
(SHIKO KETU VIDEON)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!