E fundit: Fëmija dy vjeçar m.b.yt a.ks.ide.nt.alish.t nënën e vet, ja si e beri

Një nënë e re në Bjellorusi ndërroi jetë menjëherë pas ditëlindjes së 21-të nga m/b.y..tj..a e sh.ka.kt.uar nga një dritare lëvizëse në një makinë.

Julia Sharko po tërhiqte vajzën e saj 2-vjeçare nga dritarja para makinës kur vajza sht.y.pi a.ksi.den.tal.is.ht një buton për të mb.yllur dritaren. Ai automatikisht filloi të mb.yllte dhe të sh.ty.pë qafën e nënës së tij, pas së cilës ajo filloi të mb.y..t.j.

Bashkëshorti i Julia, Arthur e gjeti atë pa ndjenja menjëherë pas in.cid.en.it të pa.më.shi.rsh.ëm. Menjëherë, ai th.e..u dritaren, e nxori jashtë dhe e çoi në sp.it.al, por ajo ndërroi jetë tetë ditë më vonë.

“Truri i saj ishte dë.m..tu..ar në mënyrë të pa.kt.hyesh.me nga enët e gja/k…ut”, thuhet në raportin mjekësor.

Një he.ti.m po vijon për detaje në lidhje me vd.ek..jen e saj.

error: Alert: Content is protected !!