E fundit / Erdhi Lajmi MADH per vizat nga Vjosa Osmani…

Tani Vjosa Osmanit i vjen një lajm i mirë nga Brukseli për vizat. Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani ka marrë një letër nga Presidentja e Komisionit Evropian Der Leyen, me të cilën ajo e ka uruar për detyrën dhe ka theksuar se është shumë inku’rajuese kur një grua shërben në pozitën e presidentes.

Zonja Der Leyen, në letër më tej ka shk ruar se perspektiva e BE-së për Ballkanin Perëndimor mbetet prioritet i Komisionit Evropian, duke potencuar edhe pritshmëritë për një bashkëp unim në thellimin e marrë/dhënieve me BE-në.

Ajo po ashtu theksoi rëndësinë e reformave dhe procesit të di’alogut. Tutjee ka potencuar rëndësinë e liberalizimit të vizave për qytetarët e Kosovës.

Duke e konfir muar angazhimin e Komisionit Evropian për avokim në drejtim të marrjes së një vendimi nga ana e BE-së, ditorja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!