E FUNDIT / “Dua vetëm të frymoj…”, Bebe Rexha në sp ital, po vd es nga k oronavirusi???

E FUNDIT / “Dua vetëm të frymoj…”, Bebe Rexha në sp ital, po vd es nga k oronavirusi???

E FUNDIT / “Dua vetëm të frymoj…”, Bebe Rexha në sp ital, po vd es nga k oronavirusi???

Këngëtarja me origjinë shqiptare, Bebe Rexha ka treguar për ndjekësit në instagram se është duke v uajtur nga sinuset e hundës. Ajo ka marrë një inf eksion serioz dhe hunda e saj është devijuar si pasojë e një aks identi, me ç’rast edhe frymëmarrja e saj është vështirësuar .

“Jam kaq e lodhur, dua vetëm të frymoj nga hunda, është kjo ajo e gjitha që dua. Dhe tani kam marr një infeksion të sinuseve prej 10 ditësh dhe jam thjeshtë e mbaruar”, u shpreh Bebe duke treguar se pas vizitës te doktori i është bërë e ditur nga ky i fundit se duhet t’i nënshtrohet një operimi për heqjen e sinuseve.

Leave a Reply