E FUNDIT: “Babai vr au vajzën se u nda nga burri”, ish-funksionari i lartë i Policisë zbulon kri min ma kabër

E FUNDIT: “Babai vr au vajzën se u nda nga burri”, ish-funksionari i lartë i Policisë zbulon kri min ma kabër

E FUNDIT: “Babai vr au vajzën se u nda nga burri”, ish-funksionari i lartë i Policisë zbulon kri min ma kabër

Ditën e sotme është zbu/luar një tjetër ngj/arje ma/kabre për kr/imet brenda familjes.Arben Hajdarmataj, ish-funksionar i lartë i Policisë së Shtetit, ka zbuluar në emisionin Open një tjetër rast të ngjashëm me kr/imin ma/kabër që tro/nditi vendin ku Fatmir Buci në bashkëpunim me djalin e tij, Shkëlzen Buci dyshohet se vr/au vajzën e tij, Eglantina Bucin dhe e groposën në Malin me Gropa.

Sipas Hajdarmatajt kohë më parë një tjetër rast i ngj/ashëm ka ndodhur në vendin tonë, ku babai vr/au vajzën e tij vetëm ngaqë ishte ndarë nga burri.

Sipas tij madje u te/ntua që vik/tima të va/rrosej si një vde/kje natyrale, por ndërhyrja e prokurorisë zbuloi kr/imin ma/kabër.

“Ka qenë një rast ku babai ka vr/arë vajzën se u nda nga burri. Fati i mirë që prokurori ishte i vëmendshëm dhe e zb/uloi ngj/arjen. Kam qen shef i atij komisariati. Kanë dashur ta varr/osin në mënyrë normale ceremoninë sikur ka vde/kur nga zemra. Fati i mirë që prokurori e zbuloi

Leave a Reply