E fri kshme, dhe themi pse sëmuren shqiptarët/ 83 persona në këtë qytet shqiptar përfundojnë në s pital, u he lmuan duke ngrënë hamburgera

E fri kshme, dhe themi pse sëmuren shqiptarët/ 83 persona në këtë qytet shqiptar përfundojnë në s pital, u he lmuan duke ngrënë hamburgera

E fri kshme, dhe themi pse sëmuren shqiptarët/ 83 persona në këtë qytet shqiptar përfundojnë në s pital, u he lmuan duke ngrënë hamburgera

Dyert për klientë nuk u hapen që nga e mërkura nw njw lokal nw Suharekw, kur ato i mbylli inspektorati komunal.
Kjo me dyshimet se atje nga ushqimi që konsumuan gjatë ditëve të fundit, u he lmuan disa qytetarë.

Në terren dolën menjëherë edhe inspektorët e Agjensisë së Veterinës e Ushqimit, teksa numri i atyre që u ankuan nuk ishte i vogël.

Si pasojë e kësaj, shumë persona kërkuan ndihmë mjekësore edhe në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare këtu në Suharekë.

Ilir Berisha, pronar i lokalit ku ndodhi rasti, dyshon se e gjitha mund të jetë pasojë e përdorimit të disa preparateve gjatë servisimit të frigorif

Leave a Reply