“E enjtja do sjell ndryshime”, m eteorologia Adiola Bani zb ulon si do të ndryshojnë t emperaturat dhe su rprizat që ka rezervuar moti për sht atorin

“E enjtja do sjell ndryshime”, m eteorologia Adiola Bani zb ulon si do të ndryshojnë t emperaturat dhe su rprizat që ka rezervuar moti për sht atorin

“E enjtja do sjell ndryshime”, m eteorologia Adiola Bani zb ulon si do të ndryshojnë t emperaturat dhe su rprizat që ka rezervuar moti për sht atorin

“Deri në mesin e kësaj jave do të mbetemi me te mperatura të larta. Do të kemi mot të kthjellët, përjashtuar në orët e pasdites. Deri ditën e mërkurë nuk pritet të kemi reshje.

Gjë e cila do të bëjë që moti të mbetet me t emperatura të larta. Edhe e marta dhe e mërkurë mbeten me te mperatura të larta.

Mesdita parashikohet 36-37. E enjtja do të na sjellë ndryshime termike. Do të na sjellë vranësira, rrebeshe shiu herë pas here dhe rënie të ndjeshme të te mperaturave duke i zbritur vlerat e t emperaturave në 31-32 gradë celsius. Reshjet në fundjavë do të fokusohen në zonat malore. Te mperaturat e larta do të vijojë të mbeten deri në datë 20. Më pas do të kemi mot të freskët.”

Leave a Reply