E dh imbshme: Vd esin në një ak sident tr afiku nënë e bir nga Vitia

E dh imbshme: Vd esin në një ak sident tr afiku nënë e bir nga Vitia

E dh imbshme: Vd esin në një ak sident tr afiku nënë e bir nga Vitia

Dy persona kanë h umbur jetën si pa sojë e një aks identi tr afiku në Viti shkruan Kosova24. Ngj arja ka ndodhur mbrëmë, ende nuk dihen shkaqet që çuan deri te aks identi. Njoftimi i plotë për vd ekjen e tyre. Njoftim

Në një ak sident trafiku kan vd ekur Bashkshortja dhe Djali i Basri Rashit Hajdarit, va rrimi bëhet në ora 17:00.Ne shprehim ng ushëllime për h umbjen e antarve të familjës Hajdari Dy persona kanë h umbur jetën si pa sojë e një aks identi tr afiku në Viti shkruan Kosova24. Ngj arja ka ndodhur mbrëmë, ende nuk dihen shkaqet që çuan deri te aks identi. Njoftimi i plotë për vd ekjen e tyre. Njoftim

Leave a Reply