E dh imbshme/ Ndërron jetë 48 vjeçari Kenan Ramadani, biznesmeni shkupjan që punonte në ..

E dh imbshme/ Ndërron jetë 48 vjeçari Kenan Ramadani, biznesmeni shkupjan që punonte në ..

E dh imbshme/ Ndërron jetë 48 vjeçari Kenan Ramadani, biznesmeni shkupjan që punonte në ..

Me p ikëllim të thellë morëm lajmin për ndërrimin jetë të xhematliut dhe dashamirit tonë Kenan Ramadan nga Shkupi por që jetonte në Strugë. Myftinia e Strugës shpreh ng ushëllime familjes, shokëve dhe miqve të të ndj erit, duke lutur Zotin që rahmetliun ta mëshiroj ndërsa familjes së tij t’u jap sabër – durim. V arrimi do të bëhet nesër në namazin e drekës në fshatin Lisiçe e Epërm – Shkup .

Me p ikëllim të thellë morëm lajmin për ndërrimin jetë të xhematliut dhe dashamirit tonë Kenan Ramadan nga Shkupi por që jetonte në Strugë. Myftinia e Strugës shpreh ng ushëllime familjes, shokëve dhe miqve të të ndj erit, duke lutur Zotin që rahmetliun ta mëshiroj ndërsa familjes së tij t’u jap sabër – durim. V arrimi do të bëhet nesër në namazin e drekës në fshatin Lisiçe e Epërm – Shkup

Leave a Reply