E dh imbshme: Ky është punëtori i Telekomit që vd iq në vend të punës

E dh imbshme: Ky është punëtori i Telekomit që vd iq në vend të punës

E dh imbshme: Ky është punëtori i Telekomit që vd iq në vend të punës

Një punëtor i Telekomit të Kosovës ka ndërruar jetë në vend të punës kanë bërë të ditur nga Sindikata, raporton Gazeta Express. Në një shkrim në FB nga Fsp Ptk kanë bërë të ditur se bëhet fjalë për Halim Hajdarin.

“Me pi këllim të thellë, dje me datë 18.08.2020 morëm lajmin tr agjikë të vd ekjes së parakohshme në vendin e punës të Halim Hajdari (1966 – 2020). Të gjitha or ganet kompetente kanë qenë në vendin e punës për zhvillimin e ekzaminimeve dhe procedurave të tyre, jemi në pritje të k onfirmimit për rrethanat e vd ekjes”, thuhet në njoftim.

Leave a Reply