E çuditshme, shumë pak e dinë këtë detaj për kryeministrin Edi Rama

E çuditshme, shumë pak e dinë këtë detaj për kryeministrin Edi Rama

E çuditshme, shumë pak e dinë këtë detaj për kryeministrin Edi Rama

Pak e dinë, por në fakt kryeministri i vendit Edi Rama nuk ka një patentë. Ai vetë ka deklaruar se nuk ka marrë lejen për të drejtuar një makinë pasi i pëlqen që gjatë një u dhëtimi me makinë, të mendojë dhe jo të ngasë. Kryeministri tha se në familjen e tij ka qenë gjyshi që kishte pasion makinat, i cili ishte edhe shofer i mbretit Ahmet Zogu.

Ndaj kryeministri shpjegoi se pasionin në familjen e tij për makinat e ka konsumuar gjyshi. “Sepse të gjithë pasionin për automjetet në familjen tonë në disa breza e ka konsumuar gjyshi. Nuk preferoj të ngas makinën sepse më pëlqen të mendoj ndërkohë që u dhëtoj.”- ka thënë Rama dikur.

Leave a Reply