E bujshme, ja se kur ka vendosur Italia te hape kufirin me Shqipërine

E bujshme, ja se kur ka vendosur Italia te hape kufirin me Shqipërine

E bujshme, ja se kur ka vendosur Italia te hape kufirin me Shqipërine

Madje mbre qeveria italiane ka miratuar nje dekret te ri ku eshte parashikuar te shtyhen kufizimet,kl1ikoo-ree.klamin, dhe shikoje-viideon, e lajmit, e levizjes si hyrjet ashtu edhe daljet nga Italia te vendeve qe jane parashikuar me pare.

Dhe me konkretisht ne Itali nuk do te lejohet te hyje asnje person qe nuk i perket BE-se apo Schengenit dhe ketu perfshihet edhe Shqiperia.Gjithashtu edhe vendet si Kosova, Maqedonia e Veriut dhe Bosnja e Hercegovina, qe i perkasin listes prej 16 shteteve te ndaluara.Por dekreti i ri ka edhe nje date deri kur mund te zgjasin keto rregulla, qe eshte 7 shtator 2020.

Leave a Reply