E besoni apo jo? Kjo është pasuria e gruas së Hashim Thaçit e Kadri Veselit

E besoni apo jo? Kjo është pasuria e gruas së Hashim Thaçit e Kadri Veselit

E besoni apo jo? Kjo është pasuria e gruas së Hashim Thaçit e Kadri Veselit

Lume Thaçi, gruaja e presidentit Hashim Thaçi. Ajo ka 10 mijë euro borxh për të blerë një veturë, ndërsa shiti një tjetër po 10 mijë euro për të blerë modelin Audi Q3.

Ajo ka të kursyera vetëm 2 mijë e 141 euro.

Kurse Violeta Veseli, gruaja e kreut të PDK-së, Kadri Veseli, e cila paguhet 16 mijë e 640 euro në vit nga kompania “Cobit Pc”, si dhe pagë si profesoreshë e gjermanishtes në vit 3 mijë e 234 euro. Është pronare e një banese në vlerë 97 mijë euro.

Leave a Reply