E besoni apo jo? Kjo është paga mujore që merrë gruaja e Kryeministrit Hoti!

E besoni apo jo? Kjo është paga mujore që merrë gruaja e Kryeministrit Hoti!

E besoni apo jo? Kjo është paga mujore që merrë gruaja e Kryeministrit Hoti!

E besoni apo jo? Kjo është p.aga mujore që merrë gruaja e Kryeministrit Hoti Hoti i cili njihet për qetësinë e tij në pu.blik dhe si i suksesshëm në punën e tij se këshilltar, ministër dhe tash kryeministër është njeri familjar dhe pa ska nd.ale të shumta.

Ai është i ma.rtuar më bashkëshorten e tij Servete Ukaj – Hotin e cila punon në Këshillin Gj.yqësor të Kosovës (KGJK) dhe bashkë kanë dy djem.Ajo që dihet për zonjën Hoti është se e njëjta punon në Këshillin Gj.yqësor të Kosovës (KGJK) prej nga merr një page prej afër 7 mijë eu.ro në vit.ja ma posht duhet patjeter me kqyr qat m.oment amo patjeter kqyrne.

Leave a Reply