“Duhet të testoheni patjetër”/ Angela Merkel bën thirrjen e fortë

“Duhet të testoheni patjetër”/ Angela Merkel bën thirrjen e fortë

“Duhet të testoheni patjetër”/ Angela Merkel bën thirrjen e fortë

Kancelarja gjermane Angela Merkel bën thirrje për respektimin e rregullave: Kush kthehet nga pushimet nga zonat e rr ezikut duhet të bëjë test.

“Ne duhet të respektojmë rregullat dhe të informojmë për rregullat”, tha Merkel të martën, 18.8.2020, gjatë një vizite në Dyseldorf. Ajo tha se është shumë e nevojshme që të shtohen kontrollet për maskat dhe ruajtjen e distancës. “Në këtë moment ka përparësi ruajtja e vendeve të punës dhe mbajtja hapur e shkollave dhe kopshteve”, tha kancelarja. Shty pe r3k 1am3n më poshtë për të lexuar lajmin e plotë: “Jemi në pa ndemi. V irusi është këtu,” tha kancelarja gjermane. Sipas saj rritja e lëvizshmërisë dhe shtimi i kontakteve sociale kanë bërë që javën e shkuar të dyfishoheshin rastet me C ovid.

Leave a Reply