Duhet ta provoni se s’bën/ Kjo recetë japoneze do t’ju shërojë problemet me kockat

Duhet ta provoni se s’bën/ Kjo recetë japoneze do t’ju shërojë problemet me kockat

Duhet ta provoni se s’bën/ Kjo recetë japoneze do t’ju shërojë problemet me kockat

Lajeni mirë vezën dhe vendoseni në një gotë, në të cilën më parë keni vendosur 150 ml uthull molle.
Lëreni të qëndrojë për shtatë ditë. Gjatë kësaj kohe lëvorja e vezës do të shpërbëhet dhe do të mbetet vetëm një cipë e hollë që mban të bardhën dhe të verdhën e vezës.Hiqeni këtë cipë dhe pjesën e brendshme vendoseni në gotën me uthull molle dhe përzijeni mirë.

Konsumojeni këtë përzierje tre herë në ditë nga 10 ml, duke e hedhur atë në një gotë me ujë të ngrohtë.

Ky lëng kremoz është shumë i mirë për shëndetin e kockave dhe të jep energji. Në këtë mënyrë trupi ynë mund t’i marrë të gjitha vitaminat e dobishme, proteinat dhe kalciumin nga veza.

Leave a Reply