Duhet që ta merrni seriozisht nëqoftëse keni 1 nga këto shenja, ky organ nuk po punon siç duhet

Duhet që ta merrni seriozisht nëqoftëse keni 1 nga këto shenja, ky organ nuk po punon siç duhet

Duhet që ta merrni seriozisht nëqoftëse keni 1 nga këto shenja, ky organ nuk po punon siç duhet

Trupi i njeriut është një makineri perfekte ku ndodhin miliona procese (shpesh të panjohura për ne), por që arrijnë të na japë sinjale nëse diçka nuk po funksionon si duhet. Është e nevojshme që këto sinjale të mos lihen pas dore pasi na informojnë për disa sëm. undje të cilat mund të trajtohen menjëherë nëse qëndrojmë vigjilentë ndaj trupit tonë. Disa sinjale janë të thjeshta për t’u kuptuar, ja 10 prej tyre:
Lëkurë e thatë: Tregon që trupit tuaj i mungon vitamina E dhe duhet rritur konsumi i vajrave vegjetale, vajit të peshkut dhe frutave të thata si arrat, lajthitë , bajamet dhe stikat.

Dëshirë për ëmbëlsira: Nëse ju është rritur dëshira për sa më shumë ëmbëlsira duhet të merrni glukozë për të siguruar energji. Ideale, për të shmangur teprimet, është të rrisni do. zën e mjaltit dhe çokollatës fondente.

Gja. krrje.dhje e mishrave të dhëmbëve: Ky sinjal tregon qartazi për mungesë të vitaminës C. U duhet të pini shumë çaj e të konsumoni fruta, perime e hudhra.

Leave a Reply