Duda Balje zbulon: Ëndrra ime e parealizuar është vizita në Mekë dhe Medinë

Duda Balje zbulon: Ëndrra ime e parealizuar është vizita në Mekë dhe Medinë

Duda Balje zbulon: Ëndrra ime e parealizuar është vizita në Mekë dhe Medinë

Deputetja Duda Balje ka thënë se ëndrra e saj e parealizuar është vizita në Mekë dhe Medinë. Në Prive, ajo ka treguar shumëçka rreth jetës së saj në politikë dhe përditshmëri.A flirtojnë politikanët më të, cila është gjëja më tërheqëse tek ajo, çfarë i thotë Presidentes Vjosa Osmani, a agjëron, çfarë i mungon dhe shumë të tjera.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!