Donika Gërvalla vjen me një premtim të madh për qytetarët e Kosovës!

Donika Gërvalla vjen me një premtim të madh për qytetarët e Kosovës. Ministrja e Punëve të Jashtme, Donika Gërvalla është krenuar me v eprimet e fundit të Qeverisë Kurti.

Në një status ajo ka përmendur premtimet, që sipas saj, s’po mbesin vetëm fjalë. “1.2 milion vak’sina, homo’logimi, Europe Defender 2021. Çdo ditë nga njëhap, nganjëherë edhe më shumë se një. Kemi premtuar punë dhe jo fjalë”, ka deklaruar ajo, keto ishin fjalet e saj.

error: Alert: Content is protected !!