Doktori lëkurës zbulon menyrat se si të hiqni njollat kafe dhe shenjat në fytyrë

Doktori lëkurës zbulon menyrat se si të hiqni njollat kafe dhe shenjat në fytyrë

Doktori lëkurës zbulon menyrat se si të hiqni njollat kafe dhe shenjat në fytyrë

E vërteta është, kremet më të popullarizuara për njollat e moshës kanë përbërës që nuk duhet t’i përdorni.Kjo është arsyeja pse ju duhet të përdorni një alternativë natyrore. Kjo recetë u zbulua nga një de rmatolog i cili ka trajtuar qindra njerëz.Përbërësit: 1 lugë gjelle uthull molle, 1 qepë (shtrydhni dhe përdorni lëngun)

Udhëzime: lëngun nga qepët e përzieni me uthullën e mollës. Pastaj aplikoni kombinimin direkt në z onat kafe. Bëni këtë përditë për të paktën 30 ditë.Pse funksionon? Lëngu i qepës trajton pr obleme të ndryshme të lëkurës dhe parandalon dë mtimin e lëkurës, për shkak të përmbajtjes së lartë antio ksidante.Gjithashtu, uthulla është e lartë në ac idet hidr okside që heqin qelizat e vdekura të lëkurës dhe rrisin shë ndetin e lëkurës.

Leave a Reply