Doktorët u habitën nga efektet: Aplikoni këtë përbërës në këmbët tuaja dhe kurrë më nuk do të keni myk në thonj

Një inf eksion mykotik është një myk i cili futet në thonjtë e gishtave të dorës, të këmbës apo në lëkurën nën thua, zakonisht përmes një prerje të vogël. Thonjtë e inf ektuar të këmbës zakonisht marrin ngjyrë të bardhë ose të verdhë.

Myku ushqehet me keratinën që gjendet në lëkurë.Mikrosporet që ndërfuten në shtresën e lëkurës, higjena jo e duhur, përdorimi i gjatë i këpucëve, ngrohtësia, lagështia dhe errësira favorizojnë shfaqjen dhe zhvillimin e infeksionit mykotik.Por pavarësisht kësaj ju mund të kuroni mykun e thonjve edhe në kushte shtëpie:

Leave a Reply