“Doja të bleja shtëpi, ai ishte ndërtuesi i pallatit”, Alketa Vejsiu rr ëfen hi storinë! Si u njoh me burrin: U çmenda pas syve të tij

“Doja të bleja shtëpi, ai ishte ndërtuesi i pallatit”, Alketa Vejsiu rr ëfen hi storinë! Si u njoh me burrin: U çmenda pas syve të tij

“Doja të bleja shtëpi, ai ishte ndërtuesi i pallatit”, Alketa Vejsiu rr ëfen hi storinë! Si u njoh me burrin: U çmenda pas syve të tij

Moderatorja Alketa Vejsiu, është tepër active në me dian soc iale, megjithatë shumë pak dihet për jetën e saj p rivate.Ajo ka zgj edhur të jetë e rezer vuar, dhe zgjedh të flasë shumë pak për familjarët e saj.Megjithatë, në një intervistë për një gazetë italiane, mo deratorja ka vendosur të rrëfejë disa de taje, që nuk i njihnim më parë

Vejsiu ka treguar se bashkëshortin e ka njohur kur donte të binte një shtëpi për prindërit. Ai ishte një ndërtues pallati, dhe pas disa takimesh, kishin rënë në d ashuri.

Leave a Reply